T u a L Kayıtlı Kullanıcı
| Konu: Sudan Bıkmış Balıklar dizisi yayından kaldırılıyor mu? - 8 Eylül 2012 C.tesi Eyl. 08, 2012 7:30 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sudan Bıkmış Balıklar dizisi yayından kaldırılıyor mu?
Star TV'nin yayınlanan tanıtım fragmanında yer alamayan 3 dizi kafalarda soru işaretleri bıraktı.
tv aktüel'in haberine göre yayınlanan tanıtım fragmanında Star TV'de yayınlanan dizilerin hayatmızı nasıl etkilediği gözler önüne serildi. Dizi yıldızlarını tanıtım fragmanda kullanmayan Star TV, yayınladıkları dizilerle izleyenlerin seçimlerine nasıl bir etki yaptıklarını anlatan bir fragman yayınladı.
SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR BİTİYOR MU?
Yayınlanan fragmanda Sudan Bıkmış Balıklar, Hayatımın Rolü ve İffet dizileri yer almadı. İffet ve Hayatımın Rolü dizilerinin yayından kaldırılıcağı iddiaları daha önceden de dile getirildiği tanıtım fragmanında yer almaması sürpriz sayılmadı. Tanıtım fragmanında yer almayan Sudan Bıkmış Balıklar'ın yayından kaldırılacağı iddiaları dizinin izleyicisinin tepkisine neden oldu. Yaz sezonunda yayınlanmya başlayan ve genç seyirci grubuna hitap eden dizi, ilgiyle izleniyordu. Kanalda herhangi bir açıklama yapılmadı.
İŞTE STAR TV'NİN YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Televizyon Gazetesi/8 Eylül 2012 Cumartesi/18:56:39 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar dizisi yayından kaldırılıyor mu? - 8 Eylül 2012 C.tesi Eyl. 08, 2012 9:50 pm | |
| IMZA TOPLANIYOR ARKADASLAR.. Twitter´de bir arkadas paylasmis
Ne olur Linke tiklayip imza atin.. Pek kabarik degil.. Ne kadar cok kisi katilirsa Dizimiz icin okadar iyi olur.. Kampanya baslatilmis.. Daha 32 kisiyiz.. Ben katildim bile..[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Onur lütfen Linki ac, acki üye olmayanlar bile linke tiklayabilsin.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Neolur Onur cok rica ediyorum..Tekrar iyi geceler | |
|
Lithium Ich will jeden Herzschlag kontrollieren, Ich will eure Stimmen horen
| Konu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar dizisi yayından kaldırılıyor mu? - 8 Eylül 2012 Paz Eyl. 09, 2012 6:01 am | |
| Bende kampanyaya katıldım, dizinin kalkması bence fazla olur. Fazla korkmayın | |
|