Muhteşem Yüzyıl Kösem - Muhteşem Yüzyıl - Muhteşem Yüzyıl Kösem Fan
Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Welcome

Muhteşem Yüzyıl Kösem Fan Forumlarına Hoşgeldiniz!
Forumumuzdan daha fazla
yararlanabilmek, resimleri ve linkleri görebilmek için üye olunuz!

Bizimle eğlenceye var mısınız?

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Muhteşem Yüzyıl - Muhteşem Yüzyıl Kösem Fan
Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Welcome

Muhteşem Yüzyıl Kösem Fan Forumlarına Hoşgeldiniz!
Forumumuzdan daha fazla
yararlanabilmek, resimleri ve linkleri görebilmek için üye olunuz!

Bizimle eğlenceye var mısınız?

Muhteşem Yüzyıl Kösem Fan Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm

YazarMesaj
T u a L
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
T u a L

Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Empty
MesajKonu: Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm   Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 7:51 pm

Aslinda basindan beri seyrediyorum cünkü bir baska kanali acsamda dizimiz aklimdan cikmiyordu, özlüyordum..

Selimin yanlarina gelmesi aslinda ilk sahne cok cok iyi oldu ama bu durumda olan Zeyneb´e oldu tabii.. Gerci Selim gittikten sonra Kerem´e agzinin payini iyice verdi..

Selimin ayni gece tabii kendini alkola vermesi öyle bir sahnenin ardindan gelmesi gerekti elbette ama nasil koma´ya girmedigine sasirdim dogrusu!! clown

Gerci Merve´yi yanindan defettiginde, hatta ertesi gün Merve´nin küplere bindigini görmekte beni cok sevindirdi..

Birde Barmenkiz!! Yani Yasemin.. Cok iyi kiz´a benziyor ama ben aslinda o gözlerinin mavisine bittim.. queen
T u a L
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
T u a L

MesajKonu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm   Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2012 8:51 pm

Simdi gelelim Gökce´ye..
Ben bu karakteri ve kendisini cok seviyorum... queen iyiki basina kötü bir sey gelmedi ama bu tipsizin kizi tehdit edicek kadar aralarinda kötü olan sey ne olabilir?.. (Ki) nihayetinde delikanli erkek, ne bir kizla bu kadar ugrasir nede tehditler savurur fakat Gökce´nin de cekindigi bir seyler var.. Bu´da ancak hirsizlik olabilir düsüncesindeyim.. scratch

Gerci Tombiks le gecen sahneler keyifliydi.. queenking

Birde unutmadan..
Ömer´in hastaligiyla ilgili ve devamli aglayan Duygu Hanim bence dizinin bu haftaki bölümünde en duyarli sahneler di.. Ne zaman Duygu Hanim gözyasi dökse bende aglamaya basliyordum.. Fakat Selimle Zeynebin ayrilik sahneside fena degildi ama etkilendim sayilmaz.. Gerci en hosuma giden hatiralara dalan sahneleriydi..

T u a L
Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
T u a L

MesajKonu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm   Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm Icon_minitimeC.tesi Eyl. 08, 2012 9:23 pm

Maalesef haftaya Sali 9. Bölüm yok ama cekimleri yapilmis, sadece mac mi varmis neymis!! Bu sebeple yayinda olmucak..

iyi geceler pale

Sudan Bıkmış Balıklar - 8. Bölüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sudan Bıkmış Balıklar - 10. Bölüm
» Sudan Bıkmış Balıklar - 5. Bölüm
» Sudan Bıkmış Balıklar - 7. Bölüm
» Sudan Bıkmış Balıklar - 3. Bölüm
» Sudan Bıkmış Balıklar - 9. Bölüm