T u a L Kayıtlı Kullanıcı
| Konu: Sudan Bıkmış Balıklar - 7. Bölüm Çarş. Ağus. 29, 2012 12:15 am | |
| Selam herkese, yorumumu ancak yapabiliyorum..
Bu bölüm cok sinir oldugumu belirtmek isterim cünkü Zeynebin yine o miy miy haraketleri beni krizlere soktu.. Bu kiz niye ailesine bir hayir diyemiyor ben ona sasiyorum.. Gerci Esra kacirildigi sahnede adamlar onu biraktiginda babasina öyle bir sarildiki, Yeliz rolünü orda süper yapmis.. Ben cok etkilendim.. Zaten Burak´a rolü icin birsey diyemem her bölüm harikalar yaratiyor.. Tabii bu bölüm en cok begendigim sahne, Kerem´e "seni Zeynep´ten kiskanmam Kerem, zaten sen onun yaninda olacak adam degilsin" dedigi o sert ifadeydi.. O bakislar, o durus´u beni bitirdi..
Kerem´in ama bir yumruk yedi diye Selim´e düsman kesilmesi, birde üstelik Zeynebi bu durumda Selim´e karsi kullanmasi cok sacma.. Yani illa her dizide kötü karakterlerin olmasi sart degil ve senaryo gittikce abartiliyor.. Birde o yetmiyormus gibi, simdide basimiza Tolga karakteri cikti!! Belliki Gökce´nin mazide yasadigi kötü bir sey var ama bu tipsiz kiz´a sanki tecavüz edicek gibi!!..
Sonra konu cok hizli ilerliyor, hic hosuma gitmeyen birde Selim´le Zeynep gittikce birbirilerinden uzaklasiyor.. Ben ikisini bir arada daha cok romantik sahneler de görmek istiyorum ama bu bölüm bundan eser yoktu..
| |
|
T u a L Kayıtlı Kullanıcı
| Konu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar - 7. Bölüm Perş. Ağus. 30, 2012 9:00 pm | |
| Aslinda günlerdir hastayim, yatip yatip kalkiyorum.. Yazicak halimde yok gerci ama kafama bu bölüm takilan bircok sey var.. Bunlari dile getirmeye calisicam..
Dizimiz aslinda güzel baslamisti ama 4. bölümden sonra sacmaliklar artik gittikce canimi sıkmaya basliyor...
Mesela Zeynebin miy miy ve saf haraketleri haricinde, Hüseyin Babanin da hala 2 bölümdür kacak isleriyle ugrasan adamlar la ugrasmasi, ayrica Gülten Annenin Zeynebi Selim hakkinda hala tehdit etmesi, kizinin gözünü korkutmasi da baymaya basladi..
Sonra, bu kiz nasil bu kafayla avukat olucak acaba diyede düsünmeye basladim.. Daha kendini bile savunamiyor ki bu kiz!! Hatta lafini dahi kimseye geciremiyor.. Birde ailem diye tutturmus.. Oysa Selimle Gökce hep onun yaninda ve onu uyariyorlar, ama Zeynep Kerem´e inaniyor.. Bu nasil istir anlamadim.. Mantiga sigmiyor yani!!.. Kerem´i sonra Gülten Anne birde Zeynebe yapmaya calisiyor.. Bu nasil bir dengesizlik.. Kizinin hala Selimi sevdigini bildigi halde, ona yardimci olacagi yerde tehditler havada ucusuyor..
Ben halbuki ilk bölümlerde Gülten Anneye bayiliyordum ama artik Selimle Zeynebe olan tarzlari, hatta Esra eve korku icinde gelmis aglarken, kizina öyle densiz seyler söylemesi akla sigicak cinsten degildi birkere.. Artik bu kadindan igreniyorum yani, hic izleyisim gelmiyor..
Hatta Kerem´i de sevmeye baslamistim.. Bu kadar efendi ve Kuzenine düskün olan birisi birden canavarlasamaz.. Hem Kötü Karakter Kerem´e yakismiyor birkere .. Bunu nasil göremiyorsunuz!!
Merve ile Muharrem Bey´i kötü Karakter olarak benimsiyorken Zeynep, Selim, Gökce ve Tombiks disinda , ne hikmetse artik diger Karakterlerde degisti..
Yani Senaristlerimize burdan sesleniyorum ve konuyu uzatmak icin ne tür sacmaliklara basvurduklarini hatirlatmak istiyorum.. iyi geceler | |
|