T u a L Kayıtlı Kullanıcı
| Konu: Sudan Bıkmış Balıklar - 9. Bölüm -Bana Esmeyi Anlat Zeynep ile Selim Düeti Paz Eyl. 16, 2012 2:25 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Leman Sam
Penceremin perdesini havalandiran rüzgar
Denizleri köpük köpük dalgalandiran rüzgar
Gir iceri usul usul, beni bu dertten kurtar
Gir iceri usuul usul, beni bu dertten kurtar..
Yabancisin buralara nerelerden geliyorsun
Otur dinlen basucuma, belliki cok yorulmussun
Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat
Bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat..
Anlat ki cözülsün dilim ben rüzgarim demeliyim
Rüzgarligi anlat bana, senin gibi esmeliyim..
Bana esmeyi anlat, bana sevmeyi anlat
Bana esmeyi anlat, esip gecmeyi anlat..
Bu sarkiyi 90 li yillarda ilk seslendiren Leman Sam daha sonra Grup Gündogarken adli grubu ile ilhan, Burhan ve Gökhan Şesen kardesler tarafindan tekrar "Sen Benim Sarkilarimsin" albumuna alinarak 1998 yilinda okunmus.. | |
|
T u a L Kayıtlı Kullanıcı
| Konu: Geri: Sudan Bıkmış Balıklar - 9. Bölüm -Bana Esmeyi Anlat Zeynep ile Selim Düeti Paz Eyl. 16, 2012 2:50 pm | |
| Ancak, Leman Sam, ilhan Sesen ve rahmetli Baris Akarsu gibi güclü seslerden deminden beri dinlediysemde Ezgiyle Burak kadar etkilenmedim.. Bu sarkiyi ilk SBB de duymustum ve Ezgi´nin sesi daha sonra Ezgi´ye Burakin eslik etmesiyle birlikte dinledigim bu sarkiyi iki muhtesem ses le daha güzel buldum.. Bugün 3. dinleyisimde bile gözyaslarimi tutamadim.. Okadar güzel, okadar icten ve okadar mükemmel yorumlanmis..
Tebrikler.. Sizi cokk seviyorum.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] isterseniz diger 3 degerli solistimizi linkleri tiklayarak sizde dinleyin.. Bana hak vericeksiniz.. Leman Sam) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlhan Şesen) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Barış Akarsu) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|